Pleinversiering

Vacature

Vacature

R.O.B. Experience Leisure is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf dat actief is in twee verschillende vakgebieden: Pleinversiering en ROB Minigolf Solutions. Pleinversiering brengt thermoplast aan op pleinen van scholen en openbare ruimten. ROB Minigolf Solutions ontwerpt, maakt en renoveert bijzonder originele minigolfbanen bij onder andere horeca, vakantieparken, campings en dierentuinen. Ons doel is om mensen op een actieve wijze te laten genieten van het leven en elkaar. Zowel op het gebied van thermoplast als minigolfbanen hebben we de ambitie om de meest vooraanstaande te worden van Nederland!
Functieomschrijving
De werkzaamheden bestaan voor het grootste deel uit het aanbrengen van thermoplast. Over het algemeen werk je met een collega. Samen rij je naar verschillende plaatsen in heel Nederland en België om daar schoolpleinen of pleinen in dorpen of steden te veranderen in een kleurrijke plek.
Daarnaast renoveren we mini golfbanen en leggen we verschillende originele, nieuwe adventure minigolfbanen aan. Dit doen we vaak samen met diverse onderaannemers.
Wij zoeken
We zoeken een enthousiaste aanpakker die zowel in teamverband als individueel graag wil bijdragen aan onze ambities. Iemand die het werk naar een hoger niveau kan tillen. Je helpt mee om bij elk project de kwaliteit te waarborgen zodat elke adventure minigolfbaan een pronkstuk is voor zowel onze klanten als voor ons. Je hebt twee rechterhanden, creatief in je werk en kunt met verschillende gereedschappen overweg. Je kunt met een gasbrander overweg of denkt dat gemakkelijk te kunnen leren. Je hebt goede communicatieve eigenschappen, je bent oplossingsgericht, toont initiatief, durft verantwoordelijkheid te nemen en bent flexibel in de uitvoering van de werkzaamheden en werktijden. Aangezien je ook op scholen werkt, vragen we ook een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Gewenste ervaring en competenties

 • Aanpakker
 • Leergierig
 • Zelfstandige werkhouding
 • Werkt netjes en kwalitatief top
 • Communicatief vaardig
 • Sociaal vaardig
 • Allround inzetbaar
 • Ervaring met een gasbrander is een pré
 • Flexibel in werktijden
 • Bereid om een aantal keren per jaar een aantal dagen op locatie te overnachten
 • Staat open voor nieuwe ontwikkelingen binnen de organisatie en denkt hierin mee
Over ons
Je komt terecht in een klein, enthousiast, hecht team met een informele sfeer. Soms ga je alleen op pad maar meestal werken we met twee personen aan een project en bij grotere projecten samen met meerdere werknemers.  Er wordt veel gelachen, maar ook hard gewerkt. Je bent altijd lekker buiten aan het werk op veel verschillende, leuke locaties zoals vakantieparken, campings, schoolpleinen en horeca door heel Nederland en België.We bieden je een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Er zijn opleidingsmogelijkheden (bijvoorbeeld VCA), ruimte voor financiële groei en wanneer je helpt om onze ambities te realiseren kun je zelfs doorgroeien naar een leidinggevende functie!Ben jij de leuke, hardwerkende en enthousiaste persoon?
Mail je motivatie en CV dan naar: info@rob-experience-leisure.nl of solliciteer direct via onderstaand formulier.
Liever even telefonisch contact : 06-29169345

Pleinversiering

meer nieuws

Pleinversiering brengt kleur op je schoolplein. Onze vrolijke pleinstickers zorgen voor een speelse (leer) omgeving. Lees verdere nieuws items.