Pleinversiering

Leerzame en plezierige pleinstickers

Leerzame en plezierige pleinstickers

Recentelijk hebben we het schoolplein van CBS De Ark te Den Haag opgevrolijkt met onze pleinstickers. Aantrekkelijk en verantwoord leren staat bij deze basisschool hoog in het vaandel. De school maakt gebruik van het leren-zichtbaar-maken principe. Dit houdt in dat de kinderen zelf een rol gaan spelen in hun leerproces. Iets wat goed aansluit bij de leerzame stickers van Pleinversiering. De kinderen van basisschool CBS De Ark kunnen nu zelfstandig oefeningen doen op een leuke en sociale manier.

3.. 2.. 1.. GO!

Kinderen bewust maken van het leren op een actieve én leuke manier. Er is bewezen dat kinderen die actief leren de leerstof beter opslagen in hun langetermijngeheugen. Pleinversiering is een goede vorm van leren om dit langetermijngeheugen te stimuleren. Bij CBS De Ark hebben wij twee leuke parcours mogen aanleggen, het race parcours en het rups parcours. De parcours zorgen voor beweging en leren in één.

Thermoplast pleinstickers 

Voor onze pleinstickers gebruiken wij thermoplast, een kunststof materiaal. Het materiaal wordt bij een bepaalde temperatuur zacht. Op deze manier kun je er allerlei speelse vormen mee maken. Naast de kleurrijke parcours hebben we bij CBS De Ark ook een hinkelbaan en een koningsspel mogen realiseren.

De pleinstickers worden gemaakt van hetzelfde materiaal als de wegmarkeringen in Nederland. De thermoplastversiering gaat jarenlang mee en is niet schadelijk voor het milieu. Ideaal voor op het schoolplein! Bekijk hier ons hele aanbod van speel- en spelvormen.

Pleinversiering

meer nieuws

Pleinversiering brengt kleur op je schoolplein. Onze vrolijke pleinstickers zorgen voor een speelse (leer) omgeving. Lees verdere nieuws items.