Spellen

Oranje dudette
Groene dude
Blauwe dude

Welke pleinversiering is favoriet?

Breng kleur op het schoolplein met vrolijke pleinversiering. Kies voor sport en spel, het verkeersplein, een parcours of alfabet- en rekenspellen. 

Pleinspelen

Dat leren leuk kan zijn bewijst bijvoorbeeld de cijferslang van Pleinversiering.nl wel. Ons diverse aanbod pleinspelen stelt kinderen in staat om spelenderwijs, en op hun eigen schoolplein, spelen en leren te combineren. Want door te leren beleef je momenten en heb je fun.
pleinspelen

Verkeersplein

Een verkeersplein aanleggen op jullie schoolplein zodat kinderen spelenderwijs de verkeersregels kunnen ontdekken? Zo kunnen kinderen op een ongedwongen en leuke wijze de eerste verkeersregels leren. Leren zonder het risico op incidenten want ons verkeersplein maken we gewoon op het schoolplein
pleinspelen

Parcours / Specials

Een hinkelparcours is weer helemaal terug van weggeweest. Wie herinnert zich niet de meest ingewikkelde hinkelbanen, uitgetekend met stoepkrijt. Ook jonge kinderen van nu hinkelen weer graag! Maar met één verschil. De hinkeltegels van Pleinversiering.nl stellen je in staat elk hinkelparcours op het schoolplein te realiseren.
pleinspelen

Schoolplein spellen

Bedenk het ultieme schoolplein-spel en laat het maken op jullie eigen schoolplein. Of kies uit 1 van de vele bestaande en veel gespeelde spellen waar we al verschillende ontwerpen voor hebben klaarliggen. Met een eigen kleurtje past deze helemaal op jullie plein!
pleinspelen