Over ons

Oranje dudette
Groene dude
Blauwe dude
Groene dude

over pleinversiering

Pleinversiering brengt kleur op je schoolplein. Onze vrolijke pleinstickers zorgen voor een speelse (leer) omgeving. Spelenderwijs letters, cijfers of de verkeersregels leren. Met ons uitgebreid assortiment van kleurrijke, milieuvriendelijke permanente pleinstickers bieden wij de kinderen legio mogelijkheden om samen te spelen.

Jarenlange
Ervaring

Pleinversiering is al jaren actief in deze mooie branche en heeft daardoor al honderden speelpleinen mogen inrichten. We weten als geen ander welke kwaliteitseisen scholen (moeten) stellen aan leveranciers. Niet alleen is het resultaat van uitmuntende kwaliteit. We zorgen ook dat het proces volledig past bij scholen. We kunnen tijdig de juiste afspraken met u maken en ervoor zorgen dat er geen overlast is voor buitenspelende kinderen wanneer dat ook niet is gewenst. 

Meer weten? Neem contact op. We denken graag met u mee.

Deelnemende
Scholen

Vele scholen gingen u voor. Laat u inspireren, neem een kijkje bij de projecten. Kiest u voor het verkeersplein? Of kiest u voor meer buiten leren met de alfabet- en cijferspellen. Misschien past een sportveld beter op uw speelplein? Of creëer uw eigen ideale mix tussen leren, spelen en sporten!

0 +
Basisscholen
0 +
Ontwerpen
0 +
Leerlingen
0 +
Verkopen