Pleinversiering

Thermoplast spellen Basisschool Wereldwijs

Thermoplast spellen Basisschool Wereldwijs

Wereldwijs is een basisschool in Eersel, Noord-Brabant. Het is een ambitieuze school waar een team paraat staat dat vol enthousiasme het beste uit de kinderen wilt halen. Ze staan voor veilig, passend en actief leren, waarbij ieder kind zijn eigen talenten heeft. Zij hadden de wens om het schoolplein meer kleur te geven en uitdagend te maken voor de kinderen. Met de thermoplast pleinversiering is dat zeker gelukt. De kinderen kunnen nu verschillende speel- en spelvormen spelen verdeeld over het gehele schoolplein!

.

De verschillende thermoplast spellen

Wereldwijs koos voor verschillende soorten pleinversiering zodat kinderen zowel individueel, in kleine groepen en in grote groepen buiten actief kunnen zijn. De thermoplast spellen variëren van een parcours en verkeersplein tot een speelveld.

Koningspel

Het Koningspel, ofwel Vier vakkenspel is een veld van  450 x 450 cm en is verkrijgbaar in verschillende kleursamenstellingen. thermoplast tegelstickers koningspel speelplein en schoolplein versiering eerselEen spel dat al lang favoriet is bij kinderen. Met enkel een bal kunnen kinderen in een groepje (maar ook al vanaf 2 spelers) dit spel spelen. Met name kinderen vanaf 6 jaar zullen dit speelveld snel bezetten.

Laat de bal niet meer dan 1 x stuiteren, dan ben je namelijk af. En blijf je als laatste over? Dan ben je de winnaar! Het speelwartier en ook de grote pauze zijn zo voorbij met dit klassieke spel. En de kinderen zijn lekker actief buiten bezig geweest.

Buitenspelen is niet alleen fijn maar vooral ook leerzaam en leuk!

Thermoplast verkeersplein

thermoplast tegelstickers verkeersplein op speelplein en schoolplein versiering eerselJe kunt de kinderen niet vroeg genoeg leren om goed op te letten in het verkeer. Dus begin daar maar mee vanaf groep 1. Spelenderwijs met een trapauto, step of te voet het verkeersplein over gaan en zo leren rekening houden met elkaar. Een verkeersplein op het schoolplein, ideaal!

Een zebrapad waar je kunt oversteken, een rotonde om de bochten te oefenen en een zijstraat waar je je vinger moet uitsteken. Leerzaam kan ook leuk zijn! Het verkeersplein is naar wens samen te stellen. Informeer naar de mogelijkheden.

Pleinversiering

meer nieuws

Pleinversiering brengt kleur op je schoolplein. Onze vrolijke pleinstickers zorgen voor een speelse (leer) omgeving. Lees verdere nieuws items.