Pleinversiering

Schoolplein OBS De Rozemarn voorzien van spellen

Schoolplein OBS De Rozemarn voorzien van spellen

In Amsterdam mochten we 2 schoolpleinen van OBS De Rozemarn opvullen met kleurrijke, fantasierijke en leerzame thermoplast pleinversieringen. Zo hebben we bijvoorbeeld een verkeersplein op het schoolplein aangebracht. Ook een atletiekbaan, parcours en diverse spellen zijn verdeeld over de speelpleinen. Natuurlijk mocht een voetbalveld inclusief goals niet ontbreken op het plein. Het verkeersplein is – om meer frisheid te brengen – in het rood uitgevoerd met gele pijlen, een regenboog zebrapad en een elektrisch oplaadpunt. Het geheel is fris, vrolijk, uitdagend en leerzaam tegelijk.

Sfeerimpressie schoolplein met spellen van De Rozemarn

schoolplein amsterdam thermoplast cijferslang   schoolplein amsterdam thermoplast letterslang

De cijferslang en letterslang – ofwel de alfabet spellen – zijn favoriete thermoplast spellen als pleinversiering op elk speelplein. Maak leren actief, maak leren leuk!

schoolplein amsterdam thermoplast overzicht   schoolplein amsterdam thermoplast parcours

amsterdam thermoplast regenboog zebrapad   schoolplein amsterdam thermoplast totaal

Verkeerspleinen zijn mogelijk in vele verschillende kleuren en afmetingen. Voor elke schoolplein is een passend verkeersplein mogelijk. Geheel naar wens in de kleuren die passen bij de school. Informeer naar de mogelijkheden. Pleinversiering helpt u graag bij het inrichten van het schoolplein. De mogelijkheden zijn eindeloos. We hebben ruime ervaring in het creëren van de meest uitdagende en sprekende schoolpleinversieringen.

schoolplein amsterdam thermoplast verkeersplein met zebrapad   amsterdam thermoplast verkeersplein

Pleinversiering

meer nieuws

Pleinversiering brengt kleur op je schoolplein. Onze vrolijke pleinstickers zorgen voor een speelse (leer) omgeving. Lees verdere nieuws items.