Pleinspelen

Dat leren leuk kan zijn bewijst bijvoorbeeld de cijferslang van Pleinversiering.nl wel. Ons diverse aanbod pleinspelen stelt uw kinderen in staat om spelenderwijs, en op uw eigen schoolplein, spelen en leren te combineren. Daag kinderen uit om samen in beweging te gaan en met hun rijke fantasie zelf spelletjes te bedenken.

Creatieve pleinspelen voor plezier en stimulans.

De milieuvriendelijke permanente pleinspelen stimuleren kinderen om creatief te gaan spelen en leren. Door de vrolijke kleuren worden de kinderen geprikkeld en sporen ze elkaar aan om op een leuke leerzame manier spelletjes te spelen. De ideale manier om ze op een plezierige manier creativiteit en denkvermogen te laten stimuleren. En dat alles in de veilige, comfortabele omgeving van uw eigen schoolplein. Het bekendste voorbeeld hiervan is ongetwijfeld de cijferslang.

Milieuvriendelijke pleinstickers met een vrolijk resultaat.

Het materiaal van de pleinstickers is vast al bij u bekend. U komt het ook tegen als wegmarkering op bijvoorbeeld de snelweg. Met een milieuvriendelijk materiaal zijn de kleuren toegevoegd, waardoor de vrolijke pleinspelen ontstaan, zonder een impact op het milieu te hebben. Zo gunt u de generatie van de toekomst, een toekomst waarin buitenspelen net zo leuk blijft als nu.

Ga naar onze shop en bekijk alle pleinspelen. Wij bieden graag een vrijblijvende offerte aan of brengen een bezoek om samen de voor u best passende pleinspelen te bespreken. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Sportvelden

Op uw schoolplein een sportveld creƫren? Wilt u een basketbal-, hockey-, volleybal- of voetbalveld? Met de pleinstickers van Pleinversiering.nl is dit allemaal mogelijk. Het voordeel hiervan is dat de afmetingen van het sportveld aangepast kunnen worden naar de voor u beschikbare ruimte.

In de shop vindt u enkele standaard sportvelden, maar graag maken wij voor u een custommade design, neem vrijblijvend contact op en dan kunnen we samen het best passende sportveld voor u samen stellen.