Hinkelparcours

Een hinkelparcours is weer helemaal terug van weggeweest. Wie herinnert zich niet de meest ingewikkelde hinkelbanen, uitgetekend met stoepkrijt. Ook jonge kinderen van nu hinkelen weer graag! Maar met één verschil. De hinkeltegels van Pleinversiering.nl stellen u in staat elk hinkelparcours op het schoolplein te realiseren. De hinkeltegels, of beter gezegd pleinstickers om hinkeltegels te creëren zijn van hoge kwaliteit en met milieuvriendelijke materialen gekleurd.

Prikkel de fantasie met een uniek hinkelparcours.

Bewegen en spelen, dat is tegenwoordig het toverwoord. Spelenderwijs leren kinderen sneller, beter en plezieriger. Denk aan motoriek of verkeersregels. Een hinkelparcours van Pleinversiering.nl prikkelt de fantasie van de kinderen zodat ze zelf spelletjes bedenken en samen gaan rennen, springen, huppelen, dansen en hinkelen.

Zelf een hinkelparcours bedacht?

We hebben een aantal standaard hinkelparcoursen, maar we kunnen natuurlijk ook samen met u een parcours ontwikkelen dat het best bij u past. Zelf al een leuk idee? Kijk eens in onze webshop om een idee te krijgen van de mogelijkheden. Vanzelfsprekend komen we ook graag bij u op locatie om samen het perfecte hinkelparcours voor uw schoolplein te ontwerpen.

Schoolpleinspellen

Schoolpleinspellen zijn er nagenoeg zoveel als u kunt bedenken. Dus heeft u een eigen spel ontworpen? Of een bijzonder symbool dat u graag (in kleur) op uw schoolplein wilt met pleinstickers? Of wilt u andere kleurrijke vormen die de fantasie van de kinderen prikkelt om samen te spelen en bewegen?

Aarzel dan niet en neem contact op zodat we samen uw wensen en de mogelijkheden kunnen bespreken.